Referinte Service Aer Conditionat Iasi
Referinte primite de la clientii nostri:


Avem aer conditionat in magazinul nostru ! Am contactat service-aer-conditionat-iasi.com si au montat in timp record 2 aparate de are conditionat. Au dat gauri prin betoane si la final totul a functionat si nu au ramas returi de praf si moloz.
Angela Gheorghe

Locuim la ultimul etaj si blocul este izolat cu bitum. Verile au fost de nesuportat pana am montat aparate de aer conditionat. Am sunat la 0743 259 463 si ne-au recomandat aparatele la un pret foarte bun. Costul per total a meritat, suntem incantati de investitie.
Fam. Moise

Inchiriez apartamenul meu in regim hotelier. Am fost obligat sa montez aparate de aer conditionat pentru confortul clientilor nostri. Am contactat service-aer-conditionat-iasi.com si au realizat o instalatie super profesional. Banii investiti ii voi recupera rapid din inchirierea apartamentului. Apartamentul se inchiriaza mai rapid datorita aceste mici investitii.
Ionel Chelaru

Ne-am mutat la casa noua. Am ales sa montam traseele pentru instalatia de are conditionat inainte de realizarea finisajelor. Am sunat la 0743 259 463 si ne-au prezentat un proiect cu intreaga instalatie de aer conditionat. Am cheltuit putin pentru confortul intregii familii. Acum aparatele sunt gata montate iar la vara va fi placut de locuit la noi acasa.
Marian Dinca

SERVICE CLIMATIZARE REZIDENTIALA, COMERCIALA, PENTRU CABINETE MEDICALE, PENTRU CABINETE DE AVOCATURA, ETC...

Asiguram montaj si reparatii pentru orice tip de instalatie de climatizare sau aer conditionat la cele mai inalte standarde folosind scule performante si personal calificat.


Intreaga noastra echipa este la dispozitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii referitoare la produsele si serviciile noastre si pentru sfaturi in achizitionarea echipamentelor de climatizare.
telefon: 0743 259 463

email: solutionagapisrl@gmail.com